По успешното завршување на проектот “Заедничка интегрирана политика за ниско јаглеродна економијата во прекуграничниот регион”

  • По успешното завршување на проектот “Заедничка интегрирана политика за ниско јаглеродна економијата во прекуграничниот регион”, во рамките на Првиот повик за предлози во рамките на Програмата за прекугранична соработка ИНТЕРРЕГ-ИПА “Бугарија – Македонија”, CCI број 2014TC16I5CB006, претставници на двете партнерски организации Кластерот за обновливи извори на енергија и Центарот за лековити билки и шумски плодови “Амброзијa” органицираа работен состанок, кој се одржа на 15 февруари 2018 година во Пехчево – Република Северна Македонија. Главниот фокус на состанокот беше да се разгледаат перспективите за понатамошна соработка помеѓу двете организации.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *