План за подобрување на квалитетот на амбиетниот

Во рамките на имплементацијата на проектот „Заедничка интегрирана политика за нискојаглеродна економија во прекуграничниот регион”, беше спроведен Мониторинг на квалитетот на воздухот во 9 прекугранични општини. Резултатите може да се најдат тука:

Air Quality Plan-MK part-MK

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *